PROGRAMA ACTIVITATS

Edició 2021
Festival de Poesia de la Mediterrania
Aquí pots descarregar la programació.

LA LLUNA EN VERS_ EDICIÓ 2021

A la nova edició de La Lluna en Vers hi ha 23 espectacles del 4 de juny al 25 de setembre. Seguim de la mà de la lluna i la cultura per oferir espectacles cada cap de setmana de l'estiu 2021. Veniu?

 

AFORAMENT I ACOMODACIÓ

D’acord amb les recomanacions sanitàries, s’han recalculat els aforaments a fi de poder 

garantir que el públic tingui seient assignat i respectant les limitacions d’aforament indicades segons la normativa vigent.

 

Tots els seients i altres elements que formin part del mobiliari de les activitats seran degudament desinfectats prèviament a cada concert. 

 

Així mateix, les platees serán organitzades deixant distàncies entre tots els seients -amb independència que els assistents siguin o no convivents-, i els seients seran assignats en el mateix procés de compra de les entrades, de manera que es recopilarà informació sobre les persones assistents i la seva ubicació en el recinte, a fi de poder donar resposta a les autoritats sanitàries en cas que es requereixi.

 

VENDA D’ENTRADES 

Com és habitual, la venda d’entrades (o reserva, en cas d’activitats d’entrada gratuïta) es realitzarà a través de venda en línia en el web del projecte www.lallunaenvers.cat i/o la plataforma TicketIB. S’habilitarà servei de taquilla 1 hora abans de cada concert, 

amb la restricció que només es podran adquirir les entrades amb pagament amb tarja contactless

 

La venda d’entrades per a tots els espectacles es durà a terme amb doble preu: preu de venda anticipada (fins a 2 hores abans de l’espectacle) i preu de taquilla. Els residents a Binissalem, Sant Joan i Santanyí gaudiran de preu especial reduït per als espectacles al seu municipi, i caldrà que acreditin la seva residencia. També es podran habilitar preus especials per als residents d’altres municipis col·laboradors en aquesta programació.

 

Addicionalment, durant el mes d’abril i maig es llançaran les entrades amb preu de venda amb descompte, per a tots els espectacles del festival.

 

ACCÉS 

D’acord amb les mesures sanitàries vigents, s’estableixen nous protocols d’accés als recintes on tindran lloc els concerts. 

> Per accedir caldrà formar cua per ordre d’arribada, respectant les distàncies interpersonals. 

> És obligatori dur mascareta per accedir al recinte, així com utilitzar-la durant tot el temps que s’hi romangui a dins. L’ús de la mascareta s’ha de mantenir durant tota la activitat, a excepció dels moments en què estigui consumint alguna beguda, cosa que sempre s’haurà de fer mantenint les distàncies amb les persones no convivents.

 

> En l’accés al recinte s’ubicarà un punt d’higiene personal (amb gel hidroalcohòlic), que és d’obligatori compliment per poder accedir al concert. 

> La validació de l’entrada es realitzarà per mitjà digital. Caldrà que el públic dugui el codi QR de l’entrada adquirida i el mostri al personal de control d’accés per a la seva validació, ja en format imprès o (preferiblement) mostrat en la pantalla del telèfon o dispositiu mòbil.

> En tots els recintes de concert hi haurà habilitat servei de bany, al qual es podrà accedir respectant unes senzilles normes d’higiene i prevenció. En tot cas, es recomana minimitzar l’ús dels banys, si no és indispensable. 

> Pel que fa a la finalització de l’activitat i sortida del recinte, aquesta es farà de manera escalonada, a fi d’evitar aglomeracions en el moment de la sortida. S’informarà el públic del procediment a seguir a través de megafonia abans i després de l’espectacle. 

 

SERVEIS ADDICIONALS 

> Com és habitual en les activitats de La Lluna en Vers, s’ha previst servei de bar en tots els concerts, gaudint en algunes vetlades del patrocini de la Cervesa Rosa Blanca. D’altra banda, es preveu en alguns dels concerts oferir també servei de foodtrucks, sempre seguint els protocols establerts en relació a les mesures higièniques i preventives pertinents, establerts per les autoritats sanitàries.

 

 

NORMATIVA

> Tots els detalls dels espectacles –amb especial atenció els relatius a disposició de platees, distàncies i mesures i seguretat, així com els horaris- s’aniran adaptant al llarg de l’estiu a la normativa vigent en cada moment, motiu per qual estan subjectes a possibles canvis. En tot cas, s’avisarà dels canvis oportunament a les persones que n’hagin adquirit entrades.

ESDEVENIMENTS
Edició 2021