Rodrigo Cuevas + Mar Grimalt

ENTRADES EXHAURIDES:

RODRIGO CUEVAS

+ MAR GRIMALT

Nit d’agitació folklòrica

6 d'agost, a les 21 h 

Consolació, Sant Joan

 

RODRIGO CUEVAS

La romería

L’estiu de 2020, a La Lluna en Vers, Rodrigo Cuevas aconseguí la complexa fita de fer-nos ballar a Consolació, asseguts en seients amb distància de seguretat, i de llavors ençà no hem deixat a desitjar conèixer la seva ‘agitació folklòrica’ sense mascaretes ni restriccions ni límits. En tindrem oportunitat enguany amb la presentació del seu nou projecte, La Romería, una proposta que defineix com “més extravertida, calenta, ballable, ambiciosa, alegre i, possiblement, èpica“, i que tindrem el plaer d’acollir en la seva estrena a Mallorca!

Des de la terra de Piloña, Astúries, Rodrigo Cuevas es projecta cap a l’univers sencer. Després d’una llarga i reeixida gira amb Trópico de Covadonga, l’artista està cuinant el que serà el seu tercer àlbum d’estudi, produït per Eduardo Cabra, i gestat a banda i banda de l’Atlàntic. Un disc que vindrà acompanyat d’un nou espectacle que, a més de nodrir-se de les cançons del nou treball, comptarà amb el relat, l’humor, la crítica, la ironia, la posada en escena, el vestuari i el joc que caracteritzen aquest artista total.

 

MAR GRIMALT

Espurnes i coralls

Després de guanyar la 14a edició del Concurs Sons de la Mediterrània, la mallorquina Mar Grimalt s’endinsa en les seves pròpies arrels per a confeccionar l’espai sonor del seu àlbum debut, "Espurnes i coralls". Amb l’acompanyament i producció musical de Joana Gomila i Laia Vallés, Mar Grimalt ha trobat un univers sonor a partir dels sons de les màquines de la fàbrica de vibrats i pretensats de la seva família. Gràcies a aquest procés creatiu ha pogut transformar quelcom que li va venir donat dins l’estructura familiar en alguna cosa pròpia i transgressora.

"Espurnes i coralls" és una experiència immersiva. Un disc on la veu humana i la veu de les màquines s’entremesclen, conviuen i en són les protagonistes.

 

 

Fotografia: Beatriz Tafaner

06/08/2023 21:00 h
24,00 €
28,00 €
ALTRES ESDEVENIMENTS
Edició 2023