I Festival Enric Granados

4 DE JULIOL, a les 20h CONFERÈNCIA: Enric Granados a Mallorca Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem A càrrec de Maria Eugènia Gallego, doctora en musicologia. Conferència basada en les vuit visites del compositor Enric Granados a Mallorca, així com l’explicació del context sociocultural que ho va fer possible. El discurs estarà acompanyat d’audicions de les obres del compositor.  
 
5 DE JULIOL, a les 20h PROJECCIÓ: “El amor y la muerte” Teatre Municipal de Binissalem Audiovisual d’Arantxa Aguirre que recrea l’apassionant història del compositor Enric Granados en la Barcelona del tombant XIX-XX. Els viatges a Madrid, París i Nova York; la lluita per la vida i els primers triomfs. El relat s’enllaça amb noves versions de les seves obres mestres.  
 
6 DE JULIOL, a les 20h CONCERT: Danses Espanyoles Can Gelabert, Binissalem Amb Andreu Riera al piano, acompanyat d’instruments de corda. Es realitzaran dues danses espanyoles, la jota “La miel de Alcarria” i un Allegro de concert amb piano; un madrigal (“Intermezzo de Goyescas”), una sonata i un quintet.   
 

04/07/2019 15:44 h
Casa Llorenç Villalonga
Gratuït
ALTRES ESDEVENIMENTS
Edició 2019