Mishima

Mishima compleix 20 anys com una de les formacions més singulars del panorama musical actual. Des de 1999, la banda ha llançat 8 discos, tot explorant i assolint bones fites d’expressió musical en català, fusionant arrel amb ressons de pop rock internacional. Coincidint amb l’aniversari acaben de publicar “Ara i aquí”, un disc en directe a la Sala Apolo de Barcelona (dies 20-22 de desembre de 2018), que repassa el millor de la seva discografia. El repertori combina temes recents i grans èxits, anticipat per la unió de dos clàssics: “Tornaràs a tremolar” i “La forma d’un sentit”. Una manera molt personal d’entendre el rock, allà on es troba amb la chanson, Tin Pan Alley i l’indie, que ha jugat un paper crucial en la renovació de la música popular en l’àmbit català.  
 
Un concert aniversari únic, per brufar junts 20 anys d’himnes generacionals. Amb David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria).  

20h  Obertura d’accessos, servei de barra Mobobar i foodtrucks 
20.30h  Concert grup convidat: GAHRA 

El grup de pop introspectiu Gahra  practica un pop somiador ple de paisatges instrumentals. Constitueix una de les properes bandes revelació de l'escena illenca. Amb un recent EP publicat recentment i amb comptades aparicions en directe, aquesta nova formació ha aconseguit captar l'atenció gràcies a un dream-pop/shoegaze contingut, atmosfèric i elegant, acapaç de recordar a formacions com Slowdive(band), Lush o RIDE.

28/06/2019 21:30 h
15,00 €
ALTRES ESDEVENIMENTS
Edició 2019